Over de licentie

26 februari 2021

ID 123473

Een licentie is een recht dat onder de Gebruiksrechtovereenkomst is verleend om het programma gedurende een bepaalde tijd te gebruiken.

Een geldige licentie geeft u recht op de volgende soorten diensten:

• Gebruik van het programma overeenkomstig de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst
  • Technische Support

De diensten en de gebruiksduur van het programma hangen af van de soort licentie waarmee het programma is geactiveerd.

De volgende soorten licenties zijn er:

• Evaluatie – een gratis licentie om het programma uit te proberen.

Een evaluatielicentie heeft doorgaans een korte gebruiksduur. Wanneer de evaluatielicentie verloopt, worden alle functies van Kaspersky Endpoint Security uitgeschakeld. Als u het programma verder wilt gebruiken, moet u een commerciële licentie aanschaffen.

U kunt de toepassing onder een proeflicentie slechts één keer activeren.

• Commercieel – een betaalde licentie die u ontvangt wanneer u Kaspersky Endpoint Security aanschaft.

De beschikbare functionaliteit van het programma met een commerciële licentie hangt af van het gekozen product. Het geselecteerde product wordt in het licentiecertificaat aangegeven. Informatie over verkrijgbare producten vindt u op de website van Kaspersky.

Wanneer de commerciële licentie verloopt, worden de belangrijkste functies van het programma uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u uw commerciële licentie verlengen. Als u niet van plan bent uw licentie te verlengen, moet u het programma van uw computer verwijderen.