De status van een regel van Programma-opstartcontrole wijzigen via Kaspersky Security Center

26 februari 2021

ID 123489

Zo wijzigt u de status van een regel van Programma-opstartcontrole:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle het subgedeelte Programma-opstartcontrole.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Programma-opstartcontrole.

7. Selecteer de regel van Programma-opstartcontrole waarvan u de status wilt wijzigen.
  8. Doe in de kolom Status een van het volgende:
    • Als u het gebruik van een regel wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje naast de regel in.
    • Als u het gebruik van een regel wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje naast de regel uit.
  9. Klik op de knop Toepassen.