Een encryptieregel voor verwisselbare schijven bewerken

26 februari 2021

ID 123494

Zo bewerkt u een encryptieregel voor een verwisselbare schijf:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waarvoor u een encryptieregel voor een verwisselbare schijf wilt bewerken.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Gegevensencryptie het subgedeelte Encryptie van verwisselbare schijven.
  7. Selecteer in de lijst met verwisselbare schijven waarvoor encryptieregels zijn geconfigureerd een item dat overeenkomt met de gewenste verwisselbare schijf.
  8. Klik op de knop Een regel instellen om de encryptieregel voor de geselecteerde verwisselbare schijf te bewerken.

Het contextmenu van de knop Een regel instellen wordt geopend.

9. Selecteer in het contextmenu van de knop Een regel instellen de actie die Kaspersky Endpoint Security moet uitvoeren op bestanden die op de geselecteerde verwisselbare schijf zijn opgeslagen.
  10. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

De gewijzigde encryptieregels voor verwisselbare schijven worden toegepast op verwisselbare schijven die zijn aangesloten op computers die door het aangepaste beleid van Kaspersky Security Center worden beheerd.