Help-berichten van Verificatie-agent bewerken

26 februari 2021

ID 123495

Alvorens Help-berichten van Verificatie-agent te bewerken, moet u de lijst met ondersteunde tekens in een preboot-omgeving bekijken.

Zo bewerkt u Help-berichten van Verificatie-agent:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waarvoor u Help-berichten van Verificatie-agent wilt bewerken.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Beleid.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid.
  5. Open het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op een van de volgende manieren:
    • Selecteer in het contextmenu van het beleid de optie Eigenschappen.
    • Klik op de koppeling Beleid configureren rechts in de werkruimte van de Beheerconsole.
  6. Selecteer in het gedeelte Gegevensencryptie het subgedeelte Algemene encryptie-instellingen.
  7. Klik in het gedeelte Sjablonen op de knop Help.

Zo opent u het venster Help-berichten van Verificatie-agent.

8. Doe het volgende:
    • Selecteer het tabblad Verificatie voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Verificatie-agent tijdens de invoer van de accountgegevens.
    • Selecteer het tabblad Wachtwoord wijzigen voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Verificatie-agent wanneer het wachtwoord van het account in Verificatie-agent wordt gewijzigd.
    • Selecteer het tabblad Wachtwoord herstellen voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Verificatie-agent wanneer het wachtwoord van het account in Verificatie-agent wordt hersteld.
  9. Bewerk de Help-berichten.

Als u de originele tekst wilt herstellen, klikt u op de knop Standaard.

10. Klik op OK.
  11. Klik in het venster Eigenschappen: <naam van beleid> op OK om uw wijzigingen op te slaan.