Een Aangepaste Scan voor onverwerkte bestanden starten

26 februari 2021

ID 123507

U kunt een Aangepaste Scan voor onverwerkte bestanden handmatig starten. U kunt de scan starten als de laatste scan bijvoorbeeld werd onderbroken of als u onverwerkte bestanden opnieuw wilt scannen na de meest recente update van de databases en de programmamodules.

Zo start u een Aangepaste Scan voor onverwerkte bestanden:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.
  3. Selecteer in het venster Opslag het tabblad Onverwerkte bestanden.
  4. Selecteer in de tabel op het tabblad Onverwerkte bestanden een of verschillende gebeurtenissen die te maken hebben met bestanden die u wilt scannen.

Om meerdere gebeurtenissen te selecteren, selecteert u ze terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

5. Start de Aangepaste Scan op een van de volgende manieren:
    • Klik op de knop Opnieuw scannen.
    • Klik rechts om het contextmenu te openen en selecteer Opnieuw scannen.