De lijst met kwetsbaarheden filteren op ernst

26 februari 2021

ID 123508

Zo filtert u de lijst met kwetsbaarheden op ernst:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.
  3. Selecteer in het venster Opslag het tabblad Kwetsbaarheden.

Op het tabblad Kwetsbaarheden ziet u een lijst met kwetsbaarheden die Kaspersky Endpoint Security tijdens de Kwetsbaarheidsscan heeft gevonden. Drie pictogrammen voor de ernst van de kwetsbaarheid (Waarschuwing, Belangrijk, Kritiek) worden boven in de lijst met kwetsbaarheden in de rij Toon ernst weergegeven. Door op deze pictogrammen te klikken kunt u de lijst met kwetsbaarheden filteren op ernst.

4. Klik op een, twee of drie pictogrammen van de ernst van de kwetsbaarheid. De kwetsbaarheden die overeenkomen met de geselecteerde ernst worden in de lijst weergegeven. Om kwetsbaarheden met een specifieke ernst niet meer weer te geven in de lijst, klikt u nogmaals op het pictogram van de relevante ernst. Als geen enkele ernst is geselecteerd, is de lijst met kwetsbaarheden leeg.

De opgegeven filtervoorwaarden voor kwetsbaarheden worden na het sluiten van het venster Opslag opgeslagen.