Programma activeren

26 februari 2021

ID 124699

Het programma moet op een computer met de actuele systeemdatum en -tijd worden geactiveerd. Als de systeemdatum en -tijd na de activatie van het programma worden gewijzigd, wordt de code onbruikbaar. Het programma schakelt dan over naar een gebruiksmodus zonder updates en Kaspersky Security Network is niet beschikbaar. De code kan alleen door het besturingssysteem opnieuw te installeren weer worden gebruikt.

Selecteer bij deze stap een van de volgende opties voor de activatie van Kaspersky Endpoint Security:

• Activeren met een activatiecode. Selecteer deze optie en voer een activatiecode in om het programma met een activatiecode te activeren.
  • Activeren met een licentiebestand. Selecteer deze optie om het programma met een licentiebestand te activeren.
  • Evaluatieversie activeren. Selecteer deze optie om de evaluatieversie van het programma te activeren. De gebruiker kan de volledig functionele versie van het programma gebruiken gedurende de beperkte periode die door de licentie voor de evaluatieversie van het programma is ingesteld. Na het verlopen van de licentie wordt de functionaliteit van het programma geactiveerd en kunt u de evaluatieversie niet opnieuw activeren.
  • Later activeren. Selecteer deze optie als u de activatie van Kaspersky Endpoint Security wilt overslaan. De gebruiker kan dan alleen met de onderdelen Anti-Virus voor bestanden en Firewall werken. De gebruiker kan de antivirusdatabases en de modules van Kaspersky Endpoint Security pas bijwerken na de installatie. De optie Later activeren is pas beschikbaar na de eerste start van de wizard Initiële configuratie, net na de installatie van het programma.

U hebt een internetverbinding nodig om de evaluatieversie van het programma te activeren of om het programma met een activatiecode te activeren.

Selecteer een optie voor de activatie en klik op de knop Volgende om de wizard Initiële configuratie voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de wizard Initiële configuratie te stoppen.