Abonnement verlengen

26 februari 2021

ID 124701

Wanneer u het programma met een abonnement gebruikt, neemt Kaspersky Endpoint Security automatisch contact op met de activatieserver op specifieke intervallen totdat uw abonnement verloopt.

Als u het programma met een onbeperkt abonnement gebruikt, controleert Kaspersky Endpoint Security de activatieserver automatisch op verlengde codes in de achtergrondmodus. Wanneer een code op de activatieserver beschikbaar is, voegt het programma die toe door de bestaande code te vervangen. Op deze manier wordt het onbeperkte abonnement voor Kaspersky Endpoint Security verlengd zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen.

Als u het programma met een beperkt abonnement gebruikt, toont Kaspersky Endpoint Security op de dag dat het abonnement verloopt (of de respijtperiode na het verlopen van de licentie die u kunt gebruiken om het abonnement te verlengen) een melding hierover en probeert het niet meer het abonnement automatisch te verlengen. In dit geval werkt Kaspersky Endpoint Security op dezelfde manier als wanneer een commerciële licentie voor het programma is verlopen: het programma werkt zonder updates en Kaspersky Security Network is niet beschikbaar.

U kunt het abonnement op de website van de serviceprovider verlengen.

U kunt de status van het abonnement handmatig bijwerken in het venster Licentiebeheer. Dit is mogelijk vereist als het abonnement na het verlopen van de respijtperiode is verlengd en de status van het programma niet automatisch is bijgewerkt.