De service voor meldingen configureren

26 februari 2021

ID 126057

U kunt het volgende doen om de service voor meldingen te configureren:

• Configureer de instellingen van gebeurtenislogboeken waarin Kaspersky Endpoint Security gebeurtenissen registreert.
  • Configureer hoe meldingen op het scherm worden weergegeven.
  • Configureer de levering van e-mailmeldingen.

Wanneer u de tabel met gebeurtenissen gebruikt om de service voor meldingen te configureren, kunt u de volgende acties uitvoeren:

• Filter gebeurtenissen van de service voor meldingen op kolomwaarden of op aangepaste filtervoorwaarden.
  • Gebruik de zoekfunctie voor gebeurtenissen van de service voor meldingen.
  • Sorteer gebeurtenissen van de service voor meldingen.
  • Wijzig de volgorde en de reeks kolommen die in de lijst met gebeurtenissen van de service voor meldingen worden weergegeven.

In dit gedeelte:

Instellingen voor gebeurtenislogboeken configureren

Weergave en levering van meldingen configureren

Weergave van waarschuwingen over de status van het programma in het systeemvak configureren