Het gebruik van Kaspersky Security Network inschakelen en uitschakelen

26 februari 2021

ID 126799

Zo schakelt u het gebruik van Kaspersky Security Network in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen links in het venster het subgedeelte Instellingen voor KSN.

De instellingen van Kaspersky Security Network worden rechts in het venster weergegeven.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u het gebruik van Kaspersky Security Network wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje Ik ga akkoord met de KSN-verklaring en de voorwaarden voor deelname in.
    • Als u het gebruik van Kaspersky Security Network wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje Ik ga akkoord met de KSN-verklaring en de voorwaarden voor deelname uit.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.