Software pakket

26 februari 2021

ID 127970

Het distributiepakket van Kaspersky Endpoint Security bevat de volgende bestanden:

• Benodigde bestanden voor de installatie van het programma via een van de beschikbare methoden:
  • Gebruikte updatepakketten tijdens de installatie van het programma.
  • Het bestand ‘klcfginst.msi’ voor de installatie van de Kaspersky Endpoint Security-beheerplug-in via Kaspersky Security Center.
  • Het bestand ‘ksn_<taalcode>.txt’ waarin u de voorwaarden voor de deelname aan Kaspersky Security Network kunt lezen.
  • Het bestand ‘license.txt’ waarin u de Gebruiksrechtovereenkomst kunt lezen.
  • Het bestand ‘incompatible.txt’ dat een lijst met incompatibele software bevat.
  • Het bestand ‘installer.ini’ dat de interne instellingen van het distributiepakket bevat.

U wordt aanbevolen om de waarden van de instellingen niet te wijzigen. Gebruik het bestand setup.ini als u de installatieopties wilt wijzigen.

U moet het distributiepakket uitpakken om toegang tot de bestanden te krijgen.