Hardware- en softwarevereisten

26 februari 2021

ID 127972

Uw computer moet aan de volgende vereisten voldoen voor de juiste werking van Kaspersky Endpoint Security:

Minimale algemene vereisten:

• 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Processor met een kloksnelheid van 1 GHz (die SSE2-instructies ondersteunt)
  • RAM:
    • 1 GB voor een 32-bits besturingssysteem;
    • 2 GB voor een 64-bits besturingssysteem.

Ondersteunde besturingssystemen voor pc’s:

• Windows 7 Home / Professional / Ultimate / Enterprise Service Pack 1 of hoger;
  • Windows 8 Professional / Enterprise;
  • Windows 8.1 Professional / Enterprise;
  • Windows 10 Home / Pro / Education / Enterprise.

Voor informatie over de ondersteuning voor het besturingssysteem Microsoft Windows 10 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.

Ondersteunde besturingssystemen voor bestandsservers:

• Windows Small Business Server 2008 Standard / Premium (64-bit);
  • Windows Small Business Server 2011 Essentials / Standard (64-bit);
  • Windows MultiPoint Server 2011 (64-bit);
  • Windows Server 2008 Standard / Enterprise / Datacenter Service Pack 2 of hoger;
  • Windows Server 2008 R2 Foundation / Standard / Enterprise / Datacenter Service Pack 1 of hoger;
  • Windows Server 2012 Foundation / Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2012 R2 Foundation / Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2016 Essentials / Standard / Datacenter;
  • Windows Server 2019 Essentials / Standard / Datacenter.

Voor informatie over de ondersteuning voor Microsoft Windows Server 2016 en Microsoft Windows Server 2019 raadpleegt u de Knowledge Base van de Technische Support.