Methoden voor de installatie van het programma

26 februari 2021

ID 127973

Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows kan lokaal worden geïnstalleerd (rechtstreeks op de computer van de gebruiker) of op afstand vanaf het werkstation van de beheerder.

De lokale installatie van Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows kan in een van de volgende modi worden uitgevoerd:

• In de interactieve modus via de Installatiewizard van het programma.

Bij de interactieve modus is uw assistentie tijdens het installatieproces vereist.

• In de stille modus vanaf de opdrachtregel.

Nadat de installatie in de stille modus is gestart, is uw assistentie tijdens het installatieproces niet meer vereist.

Het programma kan op afstand vanaf netwerkcomputers worden geïnstalleerd via het volgende:

• De Kaspersky Security Center-softwaresuite (raadpleeg de Implementatiehandleiding voor Kaspersky Security Center).
  • De Editor voor lokaal groepsbeleid van Microsoft Windows (raadpleeg de Help-bestanden van het besturingssysteem).
  • System Center Configuration Manager.

We raden aan dat u alle geopende programma's sluit alvorens u de installatie van Kaspersky Endpoint Security start (inclusief de externe installatie).