Verklaring van Kaspersky Security Network

26 februari 2021

ID 127977

Tijdens deze stap wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan Kaspersky Security Network.

Lees de verklaring van het Kaspersky Security Network:

• Als u akkoord gaat met alle voorwaarden, selecteert u de optie Ik ga akkoord met de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network in het venster van de wizard Initiële configuratie.
  • Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network, selecteert u de optie Ik ga niet akkoord met de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network in het venster van de wizard Initiële configuratie.

Klik op OK om de wizard Initiële configuratie voort te zetten.