Stap 4. Het installatietype selecteren

26 februari 2021

ID 127978

Tijdens deze stap kunt u het meest geschikte installatietype voor Kaspersky Endpoint Security selecteren:

• Basisinstallatie. Als u dit type installatie kiest, worden de beschermingsonderdelen Controle van programmabevoegdheden en Kwetsbaarheidsbewaking geïnstalleerd op de computer met de instellingen die door experts van Kaspersky zijn aanbevolen.
  • Standaardinstallatie. Als u dit type installatie kiest, worden de beschermings- en controleonderdelen met instellingen aanbevolen door Kaspersky geïnstalleerd op de computer.
  • Aangepaste installatie. Als u dit type installatie selecteert, wordt u gevraagd om de te installeren onderdelen te selecteren en om de doelmap van het programma op te geven.

Met dit type installatie kunt u de onderdelen installeren die niet tot de basis- en standaardinstallaties behoren.

De standaardinstallatie is standaard geselecteerd.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de Installatiewizard terug te gaan. Klik op de knop Volgende om de Installatiewizard voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de Installatiewizard te stoppen.