Stap 5. Te installeren programmaonderdelen selecteren

26 februari 2021

ID 127980

Deze stap wordt uitgevoerd als u de Aangepaste installatie van het programma hebt geselecteerd.

Tijdens deze stap kunt u de onderdelen van Kaspersky Endpoint Security selecteren die u wilt installeren. Anti-Virus voor bestanden is verplicht onderdeel tijdens de installatie. U kunt de installatie ervan niet annuleren.

Standaard zijn alle programmaonderdelen voor installatie geselecteerd behalve de volgende:

Microsoft BitLocker Manager voert de volgende functies uit:

• Beheert de BitLocker-encryptie die in het Windows-besturingssysteem is ingebouwd.
  • Configureert de instellingen van het encryptiebeleid en controleert de toepasselijkheid ervan voor de beheerder computer.
  • Start encryptie- en decryptieprocessen.
  • Monitort de encryptiestatus op de beheerde computer.
  • Bewaart herstelsleutels op één plaats op de Administration Server van Kaspersky Security Center.

KATA Endpoint Sensor is een onderdeel van het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform. Deze oplossing is bedoeld voor de snelle detectie van bedreigingen zoals doelgerichte aanvallen. Het onderdeel monitort voortdurend processen, actieve netwerkverbindingen en bestanden die worden gewijzigd en stuurt deze informatie door naar het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform.

Om een onderdeel te selecteren dat u wilt installeren, klikt u op het pictogram naast de naam van het onderdeel om het contextmenu te openen en selecteert u Onderdeel wordt op de lokale harde schijf geïnstalleerd. Voor meer informatie over de taken die door het geselecteerde onderdeel worden uitgevoerd en hoeveel schijfruimte u nodig hebt om het onderdeel te installeren, raadpleegt u het gedeelte onder in de huidige pagina van de Installatiewizard.

Als u gedetailleerde informatie over de beschikbare ruimte op de lokale harde schijven wilt zien, klikt u op de knop Volume. De informatie wordt in het geopende venster Beschikbare schijfruimte weergegeven.

Selecteer in het contextmenu de optie Deze optie zal niet beschikbaar zijn om de installatie van het onderdeel te annuleren.

Klik op de knop Opnieuw instellen om terug te gaan naar de lijst met onderdelen die standaard worden geïnstalleerd.

Klik op de knop Vorige om naar de vorige stap van de Installatiewizard terug te gaan. Klik op de knop Volgende om de Installatiewizard voort te zetten. Klik op de knop Annuleren om de Installatiewizard te stoppen.