Methoden voor de verwijdering van het programma

26 februari 2021

ID 127986

Door de verwijdering van Kaspersky Endpoint Security zijn de computer en de gegevens van de gebruiker niet meer beschermd tegen bedreigingen.

Kaspersky Endpoint Security kan op verschillende manieren worden verwijderd van de computer:

• Lokaal in interactieve modus, met de Installatiewizard
  • Lokaal in de niet-interactieve modus, vanaf de opdrachtregel
  • Op afstand met de Kaspersky Security Center-softwaresuite (raadpleeg de Implementatiehandleiding voor Kaspersky Security Center voor informatie)
  • Op afstand via de Editor voor lokaal groepsbeleid van Microsoft Windows (raadpleeg de Help-bestanden van het besturingssysteem)