Programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk

26 februari 2021

ID 127989

Net na de installatie van Kaspersky Endpoint Security verschijnt het pictogram van het programma in het systeemvak van de taakbalk in Microsoft Windows.

Het pictogram heeft de volgende functies:

• Het geeft de programma-activiteit aan.
  • Het werkt als een snelkoppeling naar het contextmenu en het hoofdvenster van het programma.

Indicatie van programma-activiteit

Het pictogram van het programma werkt als een indicator voor de programma-activiteit:

• Het pictogram bescherming ingeschakeld betekent dat alle beschermingsonderdelen van het programma zijn ingeschakeld.
  • Het pictogram opnieuw opstarten is vereist betekent dat er tijdens de werking van Kaspersky Endpoint Security zich belangrijke gebeurtenissen voordeden die uw aandacht vereisen. Bijvoorbeeld: Anti-Virus voor bestanden is uitgeschakeld of de programmadatabases zijn verouderd.
  • Het pictogram fout opgetreden betekent dat er tijdens de werking van Kaspersky Endpoint Security zich kritieke gebeurtenissen voordeden die uw aandacht vereisen. Bijvoorbeeld: een fout in de werking van een onderdeel of de beschadiging van de programmadatabases.