Het tabblad Programma-instellingen configureren

26 februari 2021

ID 127992

Op het tabblad met instellingen van Kaspersky Endpoint Security kunt u algemene programma-instellingen, individuele onderdelen, rapporten en opslag, scantaken, updatetaken, kwetsbaarheidsscans en de communicatie met Kaspersky Security Network-servers configureren.

Het tabblad met programma-instellingen heeft twee delen (zie onderstaande afbeelding):

• Het linkerdeel bevat programmaonderdelen, taken en een gedeelte met geavanceerde instellingen dat verschillende subgedeelten heeft.
  • Het rechterdeel bevat controle-onderdelen die u kunt gebruiken voor de configuratie van de instellingen van het geselecteerde onderdeel of de geselecteerde taak links in het venster, alsook voor geavanceerde instellingen.

Het tabblad Programma-instellingen configureren

Voer een van de volgende acties uit om het tabblad met de programma-instellingen te openen: