Over de Gebruiksrechtovereenkomst

26 februari 2021

ID 127993

De Gebruiksrechtovereenkomst is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van het programma zijn vastgelegd.

We raden aan dat u de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst zorgvuldig doorleest alvorens u het programma gebruikt.

U kunt de voorwaarden van Gebruiksrechtovereenkomst bekijken:

Door tijdens de installatie van het programma te bevestigen dat u akkoord gaat met de Gebruiksrechtovereenkomst geeft u aan dat u de voorwaarden van Gebruiksrechtovereenkomst aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst, moet u de installatie afbreken.