Over de activatiecode

26 februari 2021

ID 127994

Een activatiecode is een unieke alfanumerieke reeks van twintig Latijnse letters en cijfers die u ontvangt wanneer u een commerciële licentie voor Kaspersky Endpoint Security aanschaft.

Om het programma met een activatiecode te activeren, hebt u een internetverbinding nodig om verbinding te maken met de activatieservers van Kaspersky.

De actieve code wordt geïnstalleerd wanneer het programma met een activatiecode wordt geactiveerd. Een extra code kan alleen met een activatiecode worden geïnstalleerd en kan niet met een licentiebestand of met een abonnement worden geïnstalleerd.

Als een activatiecode na de activatie van het programma verloren gaat, kunt u de activatiecode herstellen. Mogelijk hebt u een activatiecode nodig om bijvoorbeeld een Kaspersky CompanyAccount te registreren. Om een activatiecode te herstellen, moet u contact opnemen met de Technische Support van Kaspersky.