Activatiewizard gebruiken voor de activatie van het programma

26 februari 2021

ID 127998

Zo activeert u Kaspersky Endpoint Security met de Activatiewizard:

1. Klik op de knop main_license / license_expired onder in het hoofdvenster van het programma.

Het venster Licentiebeheer wordt geopend.

2. Klik in het venster Licentiebeheer op de knop Activeer het programma met een nieuwe licentie.

De Activatiewizard van het programma wordt gestart.

3. Volg de instructies van de Activatiewizard.

Voor meer gedetailleerde informatie over de activatie van het programma raadpleegt u de sectie over de wizard Initiële configuratie.