Een licentie verlengen

26 februari 2021

ID 128000

Als de licentie binnenkort verloopt, kunt u die verlengen. Op deze manier blijft de computer beschermd wanneer de huidige licentie verloopt en totdat u het programma met een nieuwe licentie activeert.

Zo verlengt u een licentie:

1. Krijg een nieuwe activatiecode of een nieuw licentiebestand voor het programma.
  2. Voeg een extra code toe met de activatiecode of het licentiebestand dat u hebt ontvangen.

Hierdoor wordt een extra code toegevoegd. Deze wordt actief wanneer de licentie verloopt.

Het kan even duren voordat de code wordt bijgewerkt van extra naar actief wegens de verdeling van de belasting tussen de activatieservers van Kaspersky.