Het programma handmatig starten en stoppen

26 februari 2021

ID 128005

Experts van Kaspersky raden af dat u Kaspersky Endpoint Security handmatig stopt omdat u hierdoor de computer en uw persoonlijke gegevens blootstelt aan bedreigingen. U kunt indien nodig de computerbescherming pauzeren zolang u dat wilt zonder het programma te stoppen.

Kaspersky Endpoint Security moet handmatig worden gestart als u de automatische start van het programma eerder hebt uitgeschakeld.

Zo start u het programma handmatig:

Selecteer in het menu Start achtereenvolgens Apps ® Kaspersky Endpoint Security 10 voor Windows.

Zo stopt u het programma handmatig:

1. Klik rechts om het contextmenu van het programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk te openen.
  2. Selecteer in het contextmenu de optie Afsluiten.