Actie kiezen bij de detectie van kwaadaardige activiteit in een programma

26 februari 2021

ID 128013

Volg de volgende stappen om te kiezen wat u wilt doen als een programma kwaadaardige activiteit vertoont:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte Systeembewaking.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Systeembewaking.

3. Kies in het gedeelte Actie bij detectie van een bedreiging een van de volgende acties in de pop-uplijst Bij detectie van malware-activiteit:
    • Actie automatisch selecteren.
    • Bestand in quarantaine plaatsen.
    • Kwaadaardig programma beëindigen.
    • Overslaan.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.