IM Anti-Virus configureren

26 februari 2021

ID 128022

U kunt de volgende acties uitvoeren om IM Anti-Virus te configureren:

• Configureer het beschermd bereik.

U kunt het beschermd bereik vergroten of verkleinen door te wijzigen welke soort chatberichten moeten worden gescand.

• Configureer of IM Anti-Virus moet controleren of koppelingen in chatberichten voorkomen in de databases van kwaadaardige en phishingadressen.

In dit gedeelte:

Het beschermd bereik van IM Anti-Virus aanmaken

IM Anti-Virus laten controleren of URL’s voorkomen in de databases van kwaadaardige en phishing-URL’s