IM Anti-Virus laten controleren of URL’s voorkomen in de databases van kwaadaardige en phishing-URL’s

26 februari 2021

ID 128023

Zo configureert u of IM Anti-Virus moet controleren of URL’s voorkomen in de databases met kwaadaardige en phishingadressen:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Antivirusbescherming links in het venster het subgedeelte IM Anti-Virus.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel IM Anti-Virus.

3. Selecteer in het gedeelte Scanmethoden de methoden die u IM Anti-Virus wilt laten gebruiken:
    • Als u wilt controleren of koppelingen in chatberichten voorkomen in de database van kwaadaardige webadressen, schakelt u het selectievakje Controleer of koppelingen voorkomen in de database van kwaadaardige koppelingen in.
    • Als u wilt controleren of koppelingen in chatberichten voorkomen in de database van phishingadressen, schakelt u het selectievakje Controleer of koppelingen voorkomen in de database van phishingkoppelingen in.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.