Regels van Programma-opstartcontrole beheren

26 februari 2021

ID 128031

U kunt de volgende acties voor regels van Programma-opstartcontrole uitvoeren:

• Een nieuwe regel toevoegen
  • De voorwaarden voor de activatie van een regel aanmaken of wijzigen
  • De regelstatus bewerken

Een regel van Programma-opstartcontrole kan worden ingeschakeld (het selectievakje naast de regel is ingeschakeld) of uitgeschakeld (het selectievakje naast de regel is uitgeschakeld). Een regel van Programma-opstartcontrole wordt standaard ingeschakeld nadat deze is aangemaakt.

• Regel verwijderen

In dit gedeelte:

Een regel van Programma-opstartcontrole toevoegen en bewerken

Een activeringsvoorwaarde voor een regel van Programma-opstartcontrole toevoegen

De status van een regel van Programma-opstartcontrole wijzigen

Regels van Programma-opstartcontrole testen