Verouderde regels voor programmacontrole verwijderen

26 februari 2021

ID 128039

Standaard worden controleregels voor programma's die in 60 dagen niet meer zijn gebruikt automatisch verwijderd. U kunt de opslagduur voor controleregels voor ongebruikte programma's wijzigen of de automatische verwijdering van regels uitschakelen.

Zo verwijdert u verouderde regels voor programmacontrole:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Controle van programmabevoegdheden.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Controle van programmabevoegdheden.

3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u wilt dat Kaspersky Endpoint Security controleregels voor ongebruikte programma's verwijdert, schakelt u het selectievakje Wis regels voor programma's die niet zijn gestart gedurende meer dan in en geeft u het relevante aantal dagen op.
    • Om de automatische verwijdering van controleregels voor ongebruikte programma's uit te schakelen, schakelt u het selectievakje Wis regels voor programma's die niet zijn gestart gedurende meer dan uit.
  4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.