Berichtsjablonen van Apparaatcontrole bewerken

26 februari 2021

ID 128046

Wanneer de gebruiker probeert toegang te krijgen tot een geblokkeerd apparaat, toont Kaspersky Endpoint Security een bericht met de melding dat de toegang tot het apparaat is geblokkeerd of dat een bewerking met de inhoud van het apparaat verboden is. Als de gebruiker vindt dat de toegang tot het apparaat per vergissing is geblokkeerd of dat een bewerking met de inhoud van het apparaat per vergissing is verboden, kan de gebruiker een bericht naar de lokale netwerkbeheerder versturen door op de koppeling in het bericht over de geblokkeerde actie te klikken.

Er zijn sjablonen beschikbaar voor berichten over de geblokkeerde toegang tot apparaten of verboden bewerkingen met inhoud van het apparaat en voor het bericht dat naar de beheerder wordt verstuurd. U kunt de berichtsjablonen wijzigen.

Zo bewerkt u de sjablonen voor berichten van Apparaatcontrole:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Apparaatcontrole.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Apparaatcontrole.

3. Klik rechts in het venster op de knop Sjablonen.

Het venster Berichtsjablonen wordt geopend.

4. Voer een van de volgende acties uit:
    • Selecteer het tabblad Blokkering voor de bewerking van de sjabloon voor het bericht over de geblokkeerde toegang tot een apparaat of over een verboden bewerking met de inhoud van het apparaat.
    • Selecteer het tabblad Bericht aan beheerder voor de bewerking van de sjabloon voor het bericht dat naar de netwerkbeheerder wordt verstuurd.
  5. Bewerk de sjabloon van het bericht. U kunt ook de volgende knoppen gebruiken: Variabele, Standaard en Koppeling (deze knop is alleen beschikbaar op het tabblad Blokkering).
  6. Klik op OK.
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.