Een toegangsregel voor webbronnen inschakelen en uitschakelen

26 februari 2021

ID 128053

Zo schakelt u een toegangsregel voor webbronnen in of uit:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Endpoint-controle links in het venster het subgedeelte Webcontrole.

Rechts in het venster ziet u de instellingen van het onderdeel Webcontrole.

3. Selecteer rechts in het venster de regel die u wilt inschakelen of uitschakelen.
  4. Doe in de kolom Status het volgende:
    • Selecteer de waarde Aan als u het gebruik van de regel wilt inschakelen.
    • Selecteer de waarde Uit als u het gebruik van de regel wilt uitschakelen.
  5. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.