Encryptie van verwisselbare schijven

26 februari 2021

ID 128082

De encryptie van verwisselbare schijven is beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor werkstations. De encryptie van verwisselbare schijven is niet beschikbaar als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Microsoft Windows voor bestandsservers.

In deze sectie vindt u informatie over de encryptie van verwisselbare schijven en leest u hoe u de encryptie van verwisselbare schijven kunt configureren en uitvoeren met behulp van Kaspersky Endpoint Security en de beheerplug-in van Kaspersky Endpoint Security.

In dit gedeelte:

Encryptie van verwisselbare schijven starten

Een encryptieregel voor verwisselbare schijven toevoegen

Een encryptieregel voor verwisselbare schijven bewerken

Portable modus voor toegang tot geëncrypte bestanden op verwisselbare schijven inschakelen

Decryptie van verwisselbare schijven