Accountgegevens voor Verificatie-agent herstellen

26 februari 2021

ID 128090

Deze instructies zijn bestemd voor gebruikers van clientcomputers waarop Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd.

Zo herstelt u de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent:

1. Op een computer met geëncrypte harde schijven wordt Verificatie-agent geladen voordat het besturingssysteem wordt opgestart. Klik in de interface van Verificatie-agent op de knop Wachtwoord vergeten om het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent te starten.
  2. Volg de instructies van Verificatie-agent om de gevraagde informatie voor het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van het account in Verificatie-agent te verkrijgen.
  3. Geef de inhoud van de aanvraag samen met de naam van de computer door aan de netwerkbeheerder van uw bedrijf.
  4. Voer het antwoord op de aanvraag voor het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van het account in Verificatie-agent in dat door de netwerkbeheerder is gegenereerd en geleverd.
  5. Voer een nieuw wachtwoord voor het account in Verificatie-agent in en bevestig het.

De gebruikersnaam van het account in Verificatie-agent wordt gedefinieerd op basis van het antwoord op de aanvragen voor het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van het account in Verificatie-agent.

Nadat u het nieuwe wachtwoord van het account in Verificatie-agent hebt ingevoerd en bevestigd, wordt het wachtwoord opgeslagen en krijgt u toegang tot geëncrypte harde schijven.