Antwoorden op een aanvraag van een gebruiker om de gegevens van een account in Verificatie-agent te herstellen

26 februari 2021

ID 128091

Zo maakt en verstuurt u de gebruikersgegevens voor het antwoord op de aanvraag voor het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Beheerde apparaten in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de computer van de gebruiker behoort die het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent heeft gevraagd.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Apparaten.
  4. Selecteer op het tabblad Apparaten de computer van de gebruiker die het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent heeft gevraagd en klik rechts om het contextmenu te openen.
  5. Selecteer in het contextmenu de optie Verleen toegang tot apparaten en gegevens in offline modus.

Het venster Verleen toegang tot apparaten en gegevens in offline modus wordt geopend.

6. Selecteer in het venster Verleen toegang tot apparaten en gegevens in offline modus het tabblad Verificatie-agent.
  7. Selecteer in het gedeelte Huidig encryptiealgoritme het type van het encryptiealgoritme.
  8. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Account de naam van het gemaakte account in Verificatie-agent voor de gebruiker die het herstel van de naam en het wachtwoord van het account in Verificatie-agent heeft gevraagd.
  9. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Harde schijf de geëncrypte harde schijf waarvoor u de toegang wilt herstellen.
  10. Voer in het gedeelte Gebruikersaanvraag de blokken van de aanvraag in die de gebruiker geeft.

De inhoud van het antwoord op de aanvraag van de gebruiker voor het herstel van de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account in Verificatie-agent wordt in het veld Toegangscode weergegeven.

11. Zeg de inhoud van de blokken uit het antwoord aan de gebruiker.