Statistieken over encryptie in informatievensters van Kaspersky Security Center bekijken

26 februari 2021

ID 128096

Zo bekijkt u de statistieken over encryptie in informatievensters van Kaspersky Security Center:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de consolestructuur het knooppunt Administration Server – <Naam van computer>.
  3. Selecteer het tabblad Statistieken in de werkruimte rechts van de structuur van de Beheerconsole.
  4. Maak een nieuwe pagina met informatievensters met statistieken over de gegevensencryptie. Hiertoe doet u het volgende:
    1. Klik op het tabblad Statistieken op de knop Weergave aanpassen.

Het venster Eigenschappen: Statistieken wordt geopend.

2. Klik in het venster Eigenschappen: Statistieken op Toevoegen.

Het venster Eigenschappen: Nieuwe pagina wordt geopend.

3. Typ in het gedeelte Algemeen van het venster Eigenschappen: Nieuwe pagina de naam van de pagina.
    4. Klik in het gedeelte Informatievensters op de knop Toevoegen.

Het venster Nieuw informatievenster wordt geopend.

5. Selecteer In de groep Beschermingsstatus in het venster Nieuw informatievenster de optie Encryptie van apparaat.
    6. Klik op OK.

Het venster Eigenschappen: encryptiecontrole wordt geopend.

7. Bewerk indien nodig de instellingen van het informatievenster. Gebruik hiervoor de gedeelten Weergave en Apparaten van het venster Eigenschappen: Encryptie van apparaat.
    8. Klik op OK.
    9. Herhaal stappen d tot en met h van de instructies en selecteer de optie Encryptie van verwisselbare schijven in het gedeelte Beschermingsstatus van het venster Nieuw informatievenster.

De toegevoegde informatievensters verschijnen in de lijst Informatievensters in het venster Eigenschappen: Nieuwe pagina.

10. Klik in het venster Eigenschappen: Nieuwe pagina op OK.

De naam van de pagina met de informatievensters die tijdens de vorige stappen zijn gemaakt verschijnt in de lijst Pagina’s van het venster Eigenschappen: Statistieken.

11. Klik in het venster Eigenschappen: Statistieken op Sluiten.
  5. Open op het tabblad Statistieken de pagina die tijdens de vorige stappen van de instructies is gemaakt.

De informatievensters verschijnen en tonen de encryptiestatus van computers en verwisselbare schijven.