De uit te voeren actie op geïnfecteerde bestanden wijzigen

26 februari 2021

ID 128100

Zo wijzigt u de actie die op geïnfecteerde bestanden moet worden uitgevoerd:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geplande taken links in het venster het subgedeelte met de naam van de vereiste scantaak (Volledige Scan, Kritieke Gebiedenscan of Aangepaste Scan).

Rechts in het venster ziet u de instellingen van de geselecteerde scantaak.

3. Selecteer in het gedeelte Actie bij detectie van een bedreiging de vereiste optie:
    • Actie automatisch selecteren.
    • Actie uitvoeren.
  4. Als u tijdens de vorige stap de optie Actie uitvoeren hebt geselecteerd, schakelt u de volgende selectievakjes in:
    • Schakel het selectievakje Desinfecteren in als u Kaspersky Endpoint Security objecten wilt laten desinfecteren waarin bedreigingen zijn gevonden.

Zelfs als deze optie wordt geselecteerd, past Kaspersky Endpoint Security de actie Verwijderen toe op bestanden die tot het Windows Store-programma behoren.

• Schakel het selectievakje Verwijderen in als u Kaspersky Endpoint Security objecten wilt laten verwijderen waarin bedreigingen zijn gevonden.
    • Schakel de selectievakjes Desinfecteren en Verwijderen in als u wilt dat Kaspersky Endpoint Security probeert om objecten waarin bedreigingen zijn gevonden te desinfecteren en de objecten verwijdert die niet kunnen worden gedesinfecteerd.
    • Schakel de selectievakjes Desinfecteren en Verwijderen uit als u wilt dat Kaspersky Endpoint Security geen actie uitvoert op objecten waarin bedreigingen zijn gevonden maar gewoon een melding over de resultaten van de scan van deze objecten toont aan de gebruiker.
  5. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.