De lijst met onverwerkte bestanden beheren

26 februari 2021

ID 128105

De lijst met onverwerkte bestanden wordt als een tabel weergegeven.

U kunt de volgende bewerkingen uitvoeren voor onverwerkte bestanden:

• Bekijk de lijst met onverwerkte bestanden.
  • Scan onverwerkte bestanden met de huidige versie van de Kaspersky Endpoint Security-databases en -modules.
  • Herstel bestanden uit de lijst met onverwerkte bestanden naar hun originele mappen of naar een andere gewenste map (wanneer er niet naar de originele map kan worden geschreven).
  • Verwijder bestanden uit de lijst met onverwerkte bestanden.
  • Open de originele map van het onverwerkte bestand.

U kunt ook de volgende acties uitvoeren wanneer u gegevens in de tabel beheert:

• Filter gebeurtenissen met onverwerkte bestanden op een kolomwaarde of met aangepaste filtervoorwaarden.
  • Gebruik de zoekfunctie voor gebeurtenissen met onverwerkte bestanden.
  • Sorteer gebeurtenissen met onverwerkte bestanden.
  • Wijzig de volgorde en de reeks kolommen die in de lijst met onverwerkte bestanden worden weergegeven.
  • Groepeer gebeurtenissen met onverwerkte bestanden.

U kunt indien nodig de geselecteerde gebeurtenissen met onverwerkte bestanden kopiëren naar het klembord.

In dit gedeelte:

Een Aangepaste Scan voor onverwerkte bestanden starten

Bestanden uit de lijst met onverwerkte bestanden verwijderen