De Kwetsbaarheidsscan opnieuw starten

26 februari 2021

ID 128111

Als u informatie over eerder gevonden kwetsbaarheden wilt bijwerken, kunt u de Kwetsbaarheidsscan opnieuw starten. Wellicht moet u de scantaak opnieuw starten als de Kwetsbaarheidsscan om een bepaalde reden is onderbroken of als u de computer wilt scannen op kwetsbaarheden na de laatste update van de databases en programmamodules.

Zo start u de Kwetsbaarheidsscan opnieuw:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.
  3. Selecteer in het venster Opslag het tabblad Kwetsbaarheden.

Op het tabblad Kwetsbaarheden ziet u een lijst met kwetsbaarheden die Kaspersky Endpoint Security tijdens de Kwetsbaarheidsscan heeft gevonden.

4. Klik in de rechterbenedenhoek van het venster Opslag op de knop Opnieuw scannen.

Kaspersky Endpoint Security werkt gedetailleerde informatie over kwetsbaarheden in de lijst met kwetsbaarheden bij.

De status van een kwetsbaarheid die door de installatie van een voorgestelde patch is hersteld, wijzigt niet na een nieuwe kwetsbaarheidsscan.