Vermeldingen in de lijst met kwetsbaarheden verbergen

26 februari 2021

ID 128113

U kunt een geselecteerde kwetsbaarheid verbergen. Kaspersky Endpoint Security wijst de status Verborgen toe aan de geselecteerde vermeldingen in de lijst met kwetsbaarheden en die als verborgen zijn gemarkeerd. U kunt dan de lijst met kwetsbaarheden filteren op de statuswaarde Verborgen.

Zo verbergt u een vermelding in de lijst met kwetsbaarheden:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.
  3. Selecteer in het venster Opslag het tabblad Kwetsbaarheden.

Op het tabblad Kwetsbaarheden ziet u een lijst met kwetsbaarheden die Kaspersky Endpoint Security tijdens de Kwetsbaarheidsscan heeft gevonden.

4. Selecteer in de lijst met kwetsbaarheden de vermelding over de kwetsbaarheid die u wilt verbergen.

Een gedeelte met informatie over deze kwetsbaarheid en aanbevelingen om die te verhelpen wordt onder aan de lijst met kwetsbaarheden geopend.

5. Klik op de knop Verbergen.

Kaspersky Endpoint Security wijst de status Verborgen aan de geselecteerde kwetsbaarheid toe. Vermeldingen over kwetsbaarheden met de status Verborgen worden naar het einde van de lijst met kwetsbaarheden verplaatst en in het grijs weergegeven.

6. Om een vermelding over een kwetsbaarheid in de lijst met kwetsbaarheden te verbergen, schakelt u het selectievakje Verborgen boven aan de lijst in.