De lijst met kwetsbaarheden filteren op de statuswaarden Hersteld en Verborgen

26 februari 2021

ID 128114

Zo filtert u de lijst met kwetsbaarheden op de statuswaarden Hersteld en Verborgen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.
  3. Selecteer in het venster Opslag het tabblad Kwetsbaarheden.

Op het tabblad Kwetsbaarheden ziet u een lijst met kwetsbaarheden die Kaspersky Endpoint Security tijdens de Kwetsbaarheidsscan heeft gevonden.

4. Selectievakjes die de status van de kwetsbaarheden aangeven worden naast de instelling Toon kwetsbaarheden weergegeven. Doe een van het volgende om de lijst met kwetsbaarheden te filteren op de status Hersteld:
    • Schakel het selectievakje Hersteld in om vermeldingen over verholpen kwetsbaarheden in de lijst met kwetsbaarheden weer te geven. Vermeldingen over verholpen kwetsbaarheden worden grijs weergegeven in de lijst met kwetsbaarheden.
    • Schakel het selectievakje Hersteld uit om vermeldingen over verholpen kwetsbaarheden in de lijst met kwetsbaarheden te verbergen.
  5. Doe een van het volgende om de lijst met kwetsbaarheden te filteren op de status Verborgen:
    • Schakel het selectievakje Verborgen in om vermeldingen over verborgen kwetsbaarheden in de lijst met kwetsbaarheden weer te geven. Vermeldingen over verborgen kwetsbaarheden worden grijs weergegeven in de lijst met kwetsbaarheden.
    • Schakel het selectievakje Verborgen uit om vermeldingen over verborgen kwetsbaarheden in de lijst met kwetsbaarheden te verbergen.

De opgegeven filtervoorwaarden voor kwetsbaarheden worden na het sluiten van het venster Opslag niet opgeslagen.