Rapporten bekijken

26 februari 2021

ID 128116

Zo bekijkt u rapporten:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het hoofdvenster van het programma om het venster Rapporten te openen.
  3. Om het rapport Alle beschermingsonderdelen te genereren, selecteert u links in het venster Rapporten de optie Alle beschermingsonderdelen in de lijst met onderdelen en taken.

Het rapport Alle beschermingsonderdelen wordt rechts in het venster weergegeven en bevat een lijst met gebeurtenissen die zich tijdens de werking van alle beschermingsonderdelen van Kaspersky Endpoint Security hebben voorgedaan.

4. Om een rapport over de werking van een onderdeel of een taak te genereren, selecteert u links in het venster Rapporten een onderdeel of een taak in de lijst met onderdelen en taken.

Rechts in het venster wordt een rapport weergegeven dat een lijst met gebeurtenissen bevat die zich tijdens de werking van het geselecteerde onderdeel of de geselecteerde taak van Kaspersky Endpoint Security hebben voorgedaan.

Standaard worden de gebeurtenissen in het rapport oplopend gesorteerd op de waarden van de kolom Datum gebeurtenis.