Informatie van gebeurtenissen in een rapport bekijken

26 februari 2021

ID 128117

U kunt een gedetailleerde samenvatting van elke gebeurtenis in het rapport bekijken.

Zo bekijkt u een gedetailleerde samenvatting van een gebeurtenis in het rapport:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Rapporten boven in het hoofdvenster van het programma om het venster Rapporten te openen.
  3. Selecteer links in het venster het relevante rapport over het onderdeel of de taak.

Gebeurtenissen uit het bereik van het rapport worden in de tabel rechts in het venster weergegeven. Om specifieke gebeurtenissen in het rapport te vinden, gebruikt u de filter-, zoek- of sorteerfuncties.

4. Selecteer de relevante gebeurtenis in het rapport.

Een gedeelte met de samenvatting van de gebeurtenis wordt onder in het venster weergegeven.