Rapporten wissen

26 februari 2021

ID 128119

Zo verwijdert u informatie uit rapporten:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen links in het venster de optie Rapporten en opslag.
  3. Klik in het gedeelte Rapportparameters rechts in het venster op de knop Rapporten verwijderen.

Het venster Rapporten wissen wordt geopend.

4. Schakel de selectievakjes naast de rapporten in waarin u informatie wilt verwijderen:
    • Alle rapporten.
    • Rapport over algemene bescherming. Bevat informatie over de werking van de volgende onderdelen van Kaspersky Endpoint Security:
      • Anti-Virus voor bestanden
      • Mail Anti-Virus.
      • Web Anti-Virus.
      • IM Anti-Virus.
      • Systeembewaking.
      • Firewall.
      • Network Attack Blocker.
      • BadUSB Attack Prevention.
    • Rapport over scantaken. Bevat informatie over voltooide scantaken:
      • Volledige Scan
      • Kritieke Gebiedenscan
      • Aangepaste Scan
      • Integriteitscontrole.
    • Rapport over updatetaken. Bevat informatie over voltooide updatetaken:
    • Firewall-rapport. Bevat informatie over de werking van Firewall.
    • Rapport over controle-onderdelen. Bevat informatie over de werking van de volgende onderdelen van Kaspersky Endpoint Security:
      • Programma-opstartcontrole.
      • Controle van programmabevoegdheden.
      • Kwetsbaarheidsbewaking.
      • Apparaatcontrole.
      • Webcontrole.
    • Rapport over gegevensencryptie.
  5. Klik op OK.