Instellingen van Quarantaine en Back-up configureren

26 februari 2021

ID 128122

Quarantaine en Back-up zorgen voor de gegevensopslag. U kunt de instellingen van Quarantaine en Back-up als volgt configureren:

• Configureer de maximale opslagduur voor bestanden in Quarantaine en kopieën van bestanden in Back-up.

De standaard maximale opslagduur voor bestanden in Quarantaine en kopieën van bestanden in Back-up is 30 dagen. Na de maximale opslagduur verwijdert Kaspersky Endpoint Security de oudste bestanden uit de gegevensopslag. U kunt de tijdsbeperking annuleren of de maximale opslagduur voor bestanden wijzigen.

• U kunt de maximale grootte van Quarantaine en Back-up configureren.

De maximale grootte van Quarantaine en Back-up is standaard 100 MB. Wanneer de gegevensopslag bijna vol is, verwijdert Kaspersky Endpoint Security automatisch de oudste bestanden uit Quarantaine en Back-up zodat de maximale grootte van de gegevensopslag niet wordt overschreden. U kunt de maximale grootte van Quarantaine en Back-up annuleren of wijzigen.

In dit gedeelte:

De maximale opslagduur voor bestanden in Quarantaine en kopieën van bestanden in Back-up configureren

De maximale grootte van Quarantaine en Back-up configureren