De maximale grootte van Quarantaine en Back-up configureren

26 februari 2021

ID 128124

Zo configureert u de maximale grootte van Quarantaine en Back-up:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer in het gedeelte Geavanceerde instellingen links in het venster de optie Rapporten en opslag.
  3. Voer een van de volgende acties uit:
    • Als u de totale grootte van Quarantaine en Back-up wilt beperken, schakelt u het selectievakje Maximale opslaggrootte in rechts in het venster in het gedeelte Instellingen van Quarantaine en Back-up en typt u de maximale grootte van Quarantaine en Back-up in het veld rechts van het selectievakje Maximale opslaggrootte.

De maximale opslaggrootte voor gegevens in Quarantaine en back-ups van bestanden is 100 MB.

• Als u de beperking voor de grootte van Quarantaine en Back-up wilt opheffen, schakelt u het selectievakje Maximale opslaggrootte uit rechts in het venster in het gedeelte Instellingen van Quarantaine en Back-up.

De grootte van Quarantaine en Back-up is standaard onbeperkt.

4. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.