Quarantaine beheren

26 februari 2021

ID 128125

Kaspersky Endpoint Security verwijdert automatisch bestanden met een willekeurige status uit Quarantaine nadat de gedefinieerde opslagduur in de programma-instellingen is verstreken.

De volgende bestandsbewerkingen zijn beschikbaar voor het beheer van Quarantaine:

• Bekijk de bestanden die door Kaspersky Endpoint Security in Quarantaine zijn geplaatst.
  • Scan waarschijnlijk geïnfecteerde bestanden met de huidige versie van de Kaspersky Endpoint Security-databases en -modules.
  • Zet bestanden vanuit Quarantaine terug naar hun oorspronkelijke mappen.
  • Verwijder bestanden uit Quarantaine.
  • Open de mappen waarin de bestanden oorspronkelijk stonden.

De bestanden die in Quarantaine zijn geplaatst worden als een tabel voorgesteld.

U kunt ook de volgende acties uitvoeren wanneer u gegevens in de tabel beheert:

• Filter bestanden die in Quarantaine zijn geplaatst op kolommen en met aangepaste filtervoorwaarden.
  • Gebruik de zoekfunctie voor bestanden in Quarantaine.
  • Sorteer bestanden in Quarantaine.
  • Wijzig de volgorde en de reeks kolommen van de tabel met bestanden die in Quarantaine zijn geplaatst.

U kunt geselecteerde Quarantaine-gebeurtenissen kopiëren naar het klembord. Om meerdere bestanden in Quarantaine te selecteren, klikt u rechts om het contextmenu van een bestand te openen en kiest u Alles selecteren. Om de selectie van bestanden die u niet wilt scannen op te heffen, klikt u erop terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

In dit gedeelte:

Bestanden in Quarantaine scannen na een update inschakelen en uitschakelen

Een Aangepaste Scan voor bestanden in Quarantaine starten

Bestanden vanuit Quarantaine terugzetten

Bestanden uit Quarantaine verwijderen