Bestanden uit Quarantaine verwijderen

26 februari 2021

ID 128130

Zo verwijdert u bestanden uit Quarantaine:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de koppeling Quarantaine boven in het hoofdvenster om het venster Opslag te openen.

Het tabblad Quarantaine in het venster Opslag wordt geopend.

3. Als u alle bestanden uit Quarantaine wilt verwijderen, selecteert u Alles verwijderen in het contextmenu van een bestand.

Kaspersky Endpoint Security verwijdert alle bestanden uit Quarantaine.

4. Zo verwijdert u een of meer bestanden die in Quarantaine zijn geplaatst:
    1. Selecteer in de tabel op het tabblad Quarantaine een of meer waarschijnlijk geïnfecteerde bestanden die u uit Quarantaine wilt verwijderen.

Om meerdere bestanden in Quarantaine te selecteren, klikt u rechts om het contextmenu van een bestand te openen en kiest u Alles selecteren. Om de selectie van bestanden die u niet wilt scannen op te heffen, klikt u erop terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

2. Verwijder bestanden op een van de volgende manieren:
      • Klik op de knop Verwijderen.
      • Klik rechts om het contextmenu te openen en selecteer Verwijderen.

Kaspersky Endpoint Security verwijdert alle geselecteerde bestanden uit Quarantaine.