Back-up beheren

26 februari 2021

ID 128132

Als kwaadaardige code in het bestand wordt gevonden, blokkeert Kaspersky Endpoint Security het bestand, plaatst het een kopie ervan in Back-up en probeert het het bestand te desinfecteren. Als de desinfectie van het bestand met succes wordt voltooid, wijzigt de status van de back-up van het bestand in Gedesinfecteerd. Het bestand is dan opnieuw te vinden in de oorspronkelijke map. Als een bestand niet kan worden gedesinfecteerd, verwijdert Kaspersky Endpoint Security het uit de oorspronkelijke map. U kunt het bestand uit de back-up terugzetten naar de oorspronkelijke map.

Bij de detectie van kwaadaardige code in een bestand van een programma uit de Windows Store verwijdert Kaspersky Endpoint Security het bestand onmiddellijk zonder een kopie van het bestand in Back-up te plaatsen. U kunt de integriteit van het programma uit de Windows Store herstellen met de gepaste tools van Microsoft Windows 8 (raadpleeg de Help-bestanden van Microsoft Windows 8 voor informatie over het herstel van een programma uit de Windows Store).

Kaspersky Endpoint Security verwijdert automatisch back-ups van bestanden met een willekeurige status uit Back-up nadat de gedefinieerde opslagduur in de programma-instellingen is verstreken.

U kunt een kopie van een bestand ook handmatig verwijderen uit Back-up.

De back-ups van bestanden worden als een tabel voorgesteld.

Tijdens het beheer van Back-up kunt u de volgende acties op back-ups van bestanden uitvoeren:

• Bekijk de reeks back-ups van bestanden.
  • Zet bestanden vanuit back-ups terug naar hun oorspronkelijke mappen.
  • Verwijder back-ups van bestanden uit Back-up.

U kunt ook de volgende acties uitvoeren wanneer u gegevens in de tabel beheert:

• Filter back-ups op kolommen, of zelfs met aangepaste filtervoorwaarden.
  • Gebruik de zoekfunctie voor back-ups.
  • Sorteer back-ups.
  • Wijzig de volgorde en de reeks kolommen die in de tabel met back-ups worden weergegeven.

U kunt geselecteerde Back-up-gebeurtenissen kopiëren naar het klembord. Om meerdere bestanden in Back-up te selecteren, klikt u rechts om het contextmenu van een bestand te openen en kiest u Alles selecteren. Om de selectie van bestanden die u niet wilt scannen op te heffen, klikt u erop terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

In dit gedeelte:

Bestanden vanuit Back-up terugzetten

Back-ups van bestanden uit Back-up verwijderen