Een scanuitzondering wijzigen

26 februari 2021

ID 128139

Zo wijzigt u een scanuitzondering:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer het gedeelte Antivirusbescherming aan de linkerkant.

De instellingen van de antivirusbescherming worden rechts in het venster weergegeven.

3. Klik in het gedeelte Scanuitzonderingen en vertrouwde programma's op de knop Instellingen.

Het venster Vertrouwde zone wordt geopend en het tabblad Scanuitzonderingen wordt weergegeven.

4. Selecteer in de lijst de scanuitzondering die u wilt wijzigen.
  5. Wijzig de instellingen van de scanuitzondering op een van de volgende manieren:
    • Klik op de knop Bewerken.

Het venster Scanuitzonderingen wordt geopend.

• Open het venster voor de bewerking van de noodzakelijke instelling door op de koppeling in het veld Beschrijving van scanuitzondering te klikken.
  6. Als u tijdens de vorige stap op de knop Bewerken hebt geklikt, klikt u op OK in het venster Scanuitzondering.

De gewijzigde instellingen van deze scanuitzondering worden in het gedeelte Beschrijving van scanuitzondering weergegeven.

7. Klik in het venster Vertrouwde zone op OK.
  8. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.