Een scanuitzondering verwijderen

26 februari 2021

ID 128140

Zo verwijdert u een scanuitzondering:

1. Open het venster met de programma-instellingen.
  2. Selecteer het gedeelte Antivirusbescherming aan de linkerkant.

De instellingen van de antivirusbescherming worden rechts in het venster weergegeven.

3. Klik in het gedeelte Scanuitzonderingen en vertrouwde programma's op de knop Instellingen.

Het venster Vertrouwde zone wordt geopend en het tabblad Scanuitzonderingen wordt weergegeven.

4. Selecteer de gewenste scanuitzondering in de lijst met scanuitzonderingen.
  5. Klik op de knop Verwijderen.

De verwijderde scanuitzondering wordt niet langer in de lijst weergegeven.

6. Klik in het venster Vertrouwde zone op OK.
  7. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te slaan.